• Paleomedicina Scandinavia

Den Paleo-Ketogene uka: Et program for mennesker med helseutfordringer eller behov for vektreduksjon

Oppdatert: 25. aug. 2019


Dato for neste Paleo-Ketogene uke: 10-15 oktober 2019


Hva er målet med programmet?

Målet med den Paleo-Ketogene uka er å styrke din helse og å sørge for at PKD-protokollen er godt nok forstått til at du skal kunne følge dietten når du kommer hjem igjen. Under PK-uka vil du være i fredelige omgivelser og møte nye mennesker som starter det samme kostholdet.


Hvem er PK-uka for?

PK-uka er et flott tilbud for alle med helsemessige utfordringer. Du får veiledning mens du blir introdusert for dietten. PK-uka passer også for de som allerede er i kostholdet og vil lære mer om det.


Hvordan er PK-uka organisert?

Du undergår først en vurdering. Deretter settes det opp en individuell plan for deg. Du vil få daglig oppfølging for å diskutere din helse, stille spørsmål, lære mat-tilberedning, oppskrifter og det grunnleggende om en god livsstil.Hvor arrangeres PK-uka neste gang?

Den arrangeres på Bøkevangen, like ved Kornsjø, ca. 20 minutter fra Halden. http://www.bokevangen.no/


Hva må jeg gjøre hvis jeg vil være med på programmet?

Du må først melde deg på her på disse nettsidene. Du vil så få en mail som beskriver hva vi trenger for å forberede oss på å ta deg i mot.


Kan jeg delta i programmet med et familiemedlem eller en venn?

Ja. Hvis noen ønsker å følge deg og ikke er interessert i å delta i hele programmet, må han / hun betale for kost (kr.500 / dag). Det vil kun bli servert PKD-måltider.


Hva er det daglige programmet?

To paleolitiske ketogene måltider vil bli gitt hver dag: frokost kl. 09:30 og middag kl.18:30. Det vil være daglige målinger, individuelle samtaler og kostholdsundervisning der du kan lære mat-tilberedning og nye oppskrifter. Det meste av undervisningen foregår på engelsk.


Hva slags måltider serverer vi i programmet?

Alle måltider er enkle, næringsrike og mettende. Vi garanterer paleolitiske ketogene retter av høy kvalitet uten tilsetningsstoffer som nitrater og nitritter. I tillegg tilberedes alle måltider med omhu og inneholder et fornuftig forhold mellom fett og protein.


Hva kan du forvente etter PK-uka?

Etter oppholdet vil du få nødvendig oppfølging, enten personlig, via e-post eller Skype.


Hvordan kan jeg forhøre meg mer om PK-uka?

Du kan spørre om programmet ved å sende en e-post til: info@paleomedicinascandinavia.com.


Hva koster programmet?

Kostnaden for PK-uka er kr.15.400. Det inkluderer indivduelle samtaler med våre leger , losji og paleolitiske ketogene måltider. Et ikke-refunderbart forskudd på kr.2.500 kreves ved påmelding.


Hvordan registrerer jeg meg?

Du registrer deg her.

634 visninger

Siste innlegg

Se alle